Γιάννης Κουράκης

Ο Γιάννης Κουράκης είναι παντού!

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Κουράκης είναι παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσμική βοήθεια ως πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης σε όποιον ζητήσει

Ο Γιάννης Κουράκης μπορεί σε αυτή τη φάση να μην έχει εμπλακεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ούτε στην Περιφέρεια Κρήτης ούτε στον Δήμο Ηρακλείου, αλλά παραμένει πολύ ενεργός και δραστήριος στην Αυτοδιοίκηση με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης. Ουσιαστικά ο ρόλος αυτός του δίνει τη δυνατότητα να είναι εποπτικός για τη λειτουργία των ΟΤΑ στην Κρήτη, να παρέχει θεσμική βοήθεια όπου τη χρειάζονται και να διαμεσολαβεί στο κεντρικό όργανο την ΚΕΔΕ, το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών και να μεταφέρει πληροφορία, γνώση και οδηγίες για την ορθή λειτουργία και του μικρότερου δήμου του νησιού!

Εξ όσων μαθαίνω, όποτε και από όποιον του ζητηθεί βοήθεια ακόμη και με τη φυσική παρουσία του φροντίζει να είναι παρών και μάλιστα άμεσα, χωρίς διακρίσεις σε πρόσωπα, καθώς η θεσμική ιδιότητα που φέρει αυτό επιτάσσει. Εξάλλου, διακρίσεις από την εποχή που ήταν δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της τότε ΤΕΔΚ και μετέπειτα ΤΕΔ και ΠΕΔ δεν έκανε ποτέ! Κι αυτός ίσως είναι ο λόγος που εισπράττει εμπιστοσύνη και αγάπη όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από δημάρχους, εκλεγμένους και μη, νέους υποψήφιους και πρώην.

Αν κάποιος παρακολουθήσει το πρόγραμμά του, “οργώνει” το νησί προκειμένου να παρέχει τη βοήθεια όταν του ζητηθεί. Κι ως φαίνεται, είναι ανοικτός να απαντήσει σε κάθε κάλεσμα και κλήση. Εξάλλου, η μη εμπλοκή του στα εκλογικά του Οκτώβρη έχει αλλάξει τους συσχετισμούς και όλοι πλέον τον επικαλούνται και επιζητούν μια συνάντηση αν είναι και δημόσια μαζί του, που θα αποτυπωθεί και σε φωτογραφία ή δελτίο Τύπου. Αυτά λοιπόν για τον Γιάννη Κουράκη, που κάποιοι ήδη άρχισαν να αναρωτιούνται πού βρίσκεται! Παντού, ως φαίνεται, είναι η απάντηση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News