μητσοτάκης

Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα: «Θα δανειστώ μια φράση του Μάο... Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» (vid)

Παραπολιτικά
Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα: «Θα δανειστώ μια φράση του Μάο... Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προσβλέπω σε μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα έχει μάθει από τα λάθη της και θα δίνει βάση στην ουσία και όχι στην επικοινωνία και στον ποιοτικό λόγο και όχι στην τοξικότητα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τις εν εξελίξει εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2023 λέγοντας αρχικά ότι είναι μια ερώτηση στην οποία δεν μπορεί να απαντήσει…

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το ποιον από τους πέντε υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προτιμούσε για αντίπαλο και για το εάν θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ολοκληρώσει τον πολιτικό του κύκλο.

«Θέτετε μια ερώτηση που ξέρετε ότι δεν μπορώ να την απαντήσω και θέλετε να με προβοκάρετε. Θα μπορούσα να δανειστώ μια φράση του Μάο “μεγάλη αναταραχή θαυμάσια κατάσταση”, αλλά το ζήτημα αφορά το κόμμα της αντιπολίτευσης - δεν μπορώ να κάνω καμιά τοποθέτηση καθώς διεξάγεται μια δημοκρατική διαδικασία με άμεση εκλογή από τη βάση του κόμματος του νέου ή της νέας αρχηγού.

Προσβλέπω σε μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα έχει μάθει από τα λάθη της και θα δίνει βάση στην ουσία και όχι στην επικοινωνία και στον ποιοτικό λόγο και όχι στην τοξικότητα».

Όσον αφορά στην ερώτηση εάν ο Αλέξης Τσίπρας έχει ολοκληρώσει τον πολιτικό του κύκλο ή θεωρεί ότι μπορεί να κάνει στο μέλλον ένα comeback, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω καμιά κρίση για τον κ. Τσίπρα, αυτά θα τα απαντήσει μόνο η ίδια η ζωή».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News