Δανέλλης

Σπύρος Δανέλλης: «Δημοκρατική λειτουργία με διαφάνεια και συμμετοχικότητα» (vid)

Παραπολιτικά
Σπύρος Δανέλλης: «Δημοκρατική λειτουργία με διαφάνεια και συμμετοχικότητα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης “Η Κρήτη μας αλλιώς”, Σπύρος Δανέλλης, έθεσε σε εκδήλωση για τις περιφερειακές εκλογές στις Μεσαμπελιές το πολιτικό πλαίσιο της παράταξης

Προσκεκλημένη στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση για τις Περιφερειακές εκλογές, της Οργάνωσης Μελών Αϊ Γιάννη Μεσαμεπιών ήταν η αυτοδιοικητική παράταξη “Η Κρήτη μας αλλιώς”. 

Εκδήλωση στις Μεσαμπελιές

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν μέλη της οργάνωσης, υποψήφιοι της παράταξης “Η Κρήτη μας αλλιώς”, ενώ κατά την έναρξή της, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Δανέλλης, ευχαρίστησε για τη πρόσκληση τους διοργανωτές και έθεσε το πολιτικό πλαίσιο της παράταξης. 
Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δανέλλης είπε:
«Φιλοδοξούμε το αυτοδιοικητικό κύτταρο που δημιουργούμε να είναι η απαρχή της παρουσίας των προοδευτικών πολιτών στην αυτοδιοίκηση της Κρήτης. 
Υπάρχει ανάγκη για θεσμικά αντίβαρα στην προσπάθεια χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση, για λόγους τόσο πολιτικούς όσο και αυτοδιοικητικούς. 
Διατηρούμε το απαλλοτρίωτο δικαίωμά μας να έχουμε τις δικές μας προτάσεις, προσεγγίσεις και προτεραιότητες αναφορικά με την πραγματικότητα της Κρήτης και πιστεύουμε σε ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας της Περιφέρειας, με δημοκρατική λειτουργία, με διαφάνεια και συμμετοχικότητα, μακριά από μονοπρόσωπα όργανα απόλυτου ελέγχου και συγκεντρωτισμού».

Δανέλλης εκδήλωση

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Νίκος Ηγουμενίδης, πρ. βουλευτής, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δημήτρης Κλαράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News