Ο δεύτερος “Σπαρτιάτης” από το Ηράκλειο

Παραπολιτικά
Ο δεύτερος “Σπαρτιάτης” από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βουλή θα βρίσκεται και το στέλεχος των “Ελλήνων” Γιώργος Μανούσος, ο οποίος ευχόταν από το 2021 την είσοδο του Κασιδιάρη στη Βουλή

Δύο Ηρακλειώτες μπαίνουν στη Βουλή με τους “Σπαρτιάτες” που υποστήριξε ο Κασιδιάρης. Ο ένας είναι ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης, που εκλέγεται βουλευτής Ηρακλείου και ήδη έχουν γραφτεί αρκετά και στο neakriti.gr όπως ότι ήταν πρώην “Μίστερ Κρήτη 1985” αλλά και ο άνθρωπος του Βύρωνα Πολύδωρα στο Ηράκλειο, και ο άλλος ο Γιώργος Μανούσος, εργαζόμενος σε μεγάλη επιχείρηση στο Ηράκλειο, που όμως εξελέγη στoν Β2 Δυτικό Τομέα Αττικής.

Στη Βουλή θα βρίσκεται και το στέλεχος των “Ελλήνων” Γιώργος Μανούσος, ο οποίος ευχόταν από το 2021 την είσοδο του Κασιδιάρη στη Βουλή, όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις του στο Twitter. Ο Γιώργος Μανούσος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1985. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται από το 2007 στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου Τροφίμων. Η πτυχιακή του εργασία αφορούσε τα RFID chips, τα οποία θα απασχολήσουν εκτενώς στο μέλλον την ανθρωπότητα. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Επίσης, ασχολήθηκε για πάνω από μια 20ετία με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News