Δύο αδερφές από το Ηράκλειο παντρεμένες... με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι έγραψε ο πεθερός στο facebook

Παραπολιτικά
Δύο αδερφές από το Ηράκλειο παντρεμένες... με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι έγραψε ο πεθερός στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία από τη θητεία του στη διεύθυνση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου απ΄όπου και έλαβε τη συνταξιοδότηση του πριν από μερικά χρόνια...

"Σήμερα έχω τις χαρές και όλης της γης τα πλούτη", έγραψε χθες στη σελίδα του στο Facebook ο Μανόλης Γαρεφαλάκης. Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία από τη θητεία του στη διεύθυνση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου απ΄όπου και έλαβε τη συνταξιοδότηση του πριν από μερικά χρόνια...

Γράφει λοιπόν πιο κάτω:

"Δεν έχω κάνει ποτέ μου αναρτήσεις και να δημοσιοποιώ τις απόψεις μου, αλλά σήμερα νιώθω μεγάλη την ανάγκη να το κάνω και να μοιραστώ μαζί σας την ευλογία του Θεού και τα συναισθήματα μου που διαπερνούν όλο μου το είναι, αφού δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, εκλέχθηκαν μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου: Ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρπουχτσής Κώστας, βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σύζυγοι των κορών μου, Κάλλιας και Ναυσικάς, δυό εξαίρετοι άνθρωποι της κοινωνίας μας με μεγάλη διάθεση προσφοράς από όποιο μετερίζι κληθούν να υπηρετήσουν το κοινό συμφέρον με βάση τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τον άνθρωπο.

Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, συγγενείς, φίλους, γνωστούς μας και όλους όσους πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δύο παραπάνω βουλευτές πλέον, και εύχομαι να ζήσουν τέτοιες και μεγαλύτερες προσωπικές και οικογενειακές χαρές".

Εμείς να συγχαρούμε τον Μανόλη Γαρεφαλάκη αλλά και τους δύο εξαίρετους γαμπρούς του για την εκλογή τους στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.  Με μια διαφορά. Ο Καρπουχτσής εκλέγεται στις Σέρρες πρώτος που είναι υποψήφιος και ο Τσίπρας. Αν κρατήσει την έδρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν θα μπει στο Κοινοβούλιο της μίας ημέρας! Ωστόσο στις επόμενες κάλπες ο πρόεδρος του Κόμματος είναι ελεύθερος να θέσει υποψηφιότητα σε όποιες περιφέρειες, διαφορετικές επιθυμεί. 

Παρ'όλα αυτά καλή δύναμη στους γαμπρούς του Μανόλη Γαρεφαλάκη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News