default-image

Σε ιδιωτική εταιρεία η διαχείριση των συντάξεων;

Παραπολιτικά
Σε ιδιωτική εταιρεία η διαχείριση των συντάξεων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Ή ταν ή επί τας”, φίλες και φίλοι...»

Είναι συγκλονιστική αποκάλυψη κι εφόσον είναι έτσι, αναρωτιόμαστε, 9 ημέρες πριν τις κάλπες, θα μας πουν κάτι γι’ αυτό όσοι διεκδικούν να μας κυβερνήσουν ξανά;

Φίλη της στήλης, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας, μας έστειλε ένα εξόχως αποκαλυπτικό μήνυμα και εν πολλοίς άγνωστο μέχρι σήμερα ή ανέλεγκτο ακόμη και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που υποτίθεται ότι θεσμικά είναι μέσα στις αρμοδιότητές τους ο έλεγχος της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Τι αναφέρει λοιπόν η αναγνώστριά μας: «... Σήμερα το πρωί, 10/5/23, μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις μου μέσω τηλεφώνου και μέιλ εδώ και δύο μήνες, ενημερώθηκα τηλεφωνικά από υπάλληλο της Δ’ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων & Εφάπαξ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (κυρία Παπα...υ, 210...), ότι ένα ποσό περίπου 308 ευρώ, που αφαιρείτο συνεχώς από τις συντάξεις της μητέρας μου από τον Μάρτιο μέχρι και τώρα τον Μάιο, της είχε αφαιρεθεί “κατά λάθος”. Μάλιστα, μου λέει “η μητέρα σου δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση, υπάρχουν κι άλλες”!!!

Όμως υπεύθυνο δεν ήταν, λέει, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται τις πληρωμές συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους/ΕΦΚΑ!!!

Όταν ζήτησα από την κυρία να μου δώσει τα στοιχεία της ιδιωτικής αυτής εταιρείας που, όπως μου ανέφερε, διενεργεί τις πληρωμές συντάξεων του Ελληνικού Δημοσίου, η κυρία αυτή αρνήθηκε να μου δώσει το όνομα, τη διεύθυνσή της και το τηλέφωνό της!

Στο τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας μου με την κυρία αυτή, της ζήτησα να μου αποστείλει γραπτώς όλα όσα εξωφρενικά μου ανέφερε στο τηλέφωνο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει μέιλ της!!!

Αναρωτιέμαι: Ποιος και πότε ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τη διαχείριση των συντάξεων του Ελληνικού Δημοσίου;! Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με το θέμα;

Αν ισχύουν αυτά που ανέφερε η υπάλληλος, έχει συντελεστεί καταλήστευση Ελλήνων συνταξιούχων, με υπόθαλψη της κυβέρνησης και “ομερτά” των υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που πλέον έχουν καταστεί αργόμισθοι, ενώ κρατούν και το στόμα τους κλειστό για τη συντελούμενη ληστεία!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είστε συνταξιούχοι ή έχετε φίλους ή συγγενείς που λαμβάνουν συντάξεις του Ελληνικού Δημοσίου, ελέγξτε προσεκτικά τις συντάξεις που λαμβάνετε το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα εάν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες. Δεν αποκλείεται οι αδίστακτοι αυτοί “ληστές” με... πλάτες να χρησιμοποιούν πληροφορίες που αντλούν και από τον ΑΜΚΑ σας για να επιτεθούν σε άτομα με βαριές ασθένειες και αναπηρίες, που δεν έχουν παιδιά ή συγγενείς για να τους συνδράμουν και να τρέξουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Τέτοιο είναι και το προφίλ της μητέρας μου, με βαριά ασθένεια, υψηλό πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας, το οποίο δεν αποκλείεται να έλεγξαν προτού να κάνουν το “λάθος” τους.

Πληροφοριακά, η μητέρα μου ελάμβανε ΚΑΙ επίδομα βαριάς αναπηρίας του ΟΠΕΚΑ, το οποίο της έκοψαν από την ώρα που ξεκίνησε να λαμβάνει αυτή τη σύνταξη χηρείας, την οποία κι αυτή της την πετσόκοψαν τώρα οι “χρυσοδάκτυλοι” συνεργάτες της κυβέρνησης... Δεν υπολόγισαν όμως, όπως φαίνεται, ότι αυτή η βαριά ασθενής ηλικιωμένη έχει στο πλάι της μία κόρη ΚΕΡΒΕΡΟ...

Εννοείται ότι σχεδιάζω να κινηθώ νομικά εναντίον παντός υπευθύνου για την κλοπή συνολικού ύψους 924 ευρώ από τις συντάξεις της μητέρας μου το τελευταίο τρίμηνο.

“Ή ταν ή επί τας”, φίλες και φίλοι...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News