ΠΑΓΝΗ: Αχ αυτή η γυναίκα του Καίσαρα…

Παραπολιτικά
ΠΑΓΝΗ: Αχ αυτή η γυναίκα του Καίσαρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε μας αφήνουν να αγιάσουμε οι διοικούντες στο ΠΑΓΝΗ. Κάθε μέρα αναρτούν κάτι στη “Διαύγεια” που επιβάλλει το σχολιασμό του!

Αυτή τη φορά είναι άλλη μία “μικρή” σύμβαση (φυσικά με απευθείας ανάθεση) για ποσό 5.200 ευρώ.

Η σύμβαση αφορά σε παροχή “συμβουλευτικών υπηρεσιών” για τη διαδικασία πιστοποίησης της Καρδιολογικής Κλινικής κατά ISO. Μιας και είναι η δεύτερη ανάλογη περίπτωση που βλέπουμε τελευταία να ανατίθεται σε ιδιωτική εταιρεία η παροχή “συμβουλευτικών υπηρεσιών” για την πιστοποίηση κατά ISO κλινικής του ΠΑΓΝΗ, καταρχήν θα παρατηρήσουμε ότι αρχίζει να γίνεται μια πολύ δυσάρεστη συνήθεια αυτό, λες και το ΕΣΥ, το υπουργείο Υγείας και το Δημόσιο γενικά δεν έχει τεχνογνωσία πιστοποιήσεων ISO. Αλλά εντάξει, να φάνε, μωρέ, κάτι και οι ημέτεροι επιχειρηματίες και να πετύχουμε και ταυτόχρονα την πιο βαθιά εισδοχή των ιδιωτών στο ΕΣΥ. Και τα δύο είναι προτεραιότητες της σημερινής κυβέρνησης.

Αλλά εδώ υπάρχει και άλλο ένα θεματάκι. Στην εταιρεία που ανέλαβε το έργο μετέχει ο Γιάννης Καλαντζάκης, ο οποίος, θυμίζουμε, είναι τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. και έχει υπηρετήσει και ως ΔΥΠΕάρχης!

Γενικώς, όλα κινούνται μέσα στα πλαίσια μίας “παρεούλας” εδώ, ε;

Απλώς να θυμίσουμε εδώ ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν έχει σημασία αν είναι ηθική, αρκεί να φαίνεται (εντάξει, το ρητό δεν πάει ακριβώς έτσι, αλλά... το προσαρμόζουμε στην κατάσταση τούτη)…

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News