Θα προτείνει τη Διαμαντοπούλου για πρωθυπουργό; - Η μυστική συνάντηση Ανδρουλάκη

Παραπολιτικά
Θα προτείνει τη Διαμαντοπούλου για πρωθυπουργό; - Η μυστική συνάντηση Ανδρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο που στο ΠΑΣΟΚ δε μας έχουν απαντήσει πόσο σίγουροι είναι ότι αυτή η πρόταση μπορεί να έχει στοιχεία ρεαλισμού για να γίνει αποδέκτη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Ένα ραντεβού με υψηλά νοήματα έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και μάλιστα σε χώρο πολυτελούς ξενοδοχείου στην “καρδιά” της πόλης. Εκεί λοιπόν, με βάση το ρεπορτάζ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος, έδωσε τα χέρια με την Άννα Διαμαντοπούλου, την οποία και θα προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρόταση του κόμματος για πρωθυπουργό, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές.

Μάλιστα, η συνάντηση, που έγινε σε καλό κλίμα, διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να εξηγεί στην Άννα Διαμαντοπούλου τη λογική της πρότασής τους. Μόνο που στο ΠΑΣΟΚ δε μας έχουν απαντήσει πόσο σίγουροι είναι ότι αυτή η πρόταση μπορεί να έχει στοιχεία ρεαλισμού για να γίνει αποδέκτη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην πολιτική, θα μου πεις, ποτέ μη λες ποτέ, ωστόσο εδώ μάλλον όλοι ξέρουν και την απάντηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News