Το debate που είχε και αρκούντως ικανοποιητικά ντολμαδάκια...

Παραπολιτικά
Το debate που είχε και αρκούντως ικανοποιητικά ντολμαδάκια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωτήθηκε αν η Μαρέβα κάνει ντολμαδάκια σαν της μητέρας του Μαρίκας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν κρύβω τις γαστρονομικές μου προτιμήσεις. Η σύζυγός μου προσπαθεί φιλότιμα, η αλήθεια είναι - Η συνταγή είναι γνωστή, είναι σε καλό δρόμο, αυτό μπορώ να σας πω»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, απαντώντας σε πολλά ερωτήματα των ραδιοφωνικών παραγωγών, οι οποίες στην αρχή δεν πίστευαν ότι συνομιλούσαν με τον πρωθυπουργό.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ρώτησαν τον πρωθυπουργό για διάφορα ζητήματα, μεταξύ άλλων το debate που έχει ζητήσει πολλές φορές ο Αλέξης Τσίπρας. O κ. Mητσοτάκης και εδώ εμμέσως το αρνήθηκε, λέγοντας ότι ο κόσμος ξέρει τι έγινε στη δική του τετραετία και τι στου Τσίπρα και μπορεί να συγκρίνει. Η συζήτηση όμως πήγε και στα ντολμαδάκια.

Ρωτήθηκε αν η Μαρέβα κάνει ντολμαδάκια σαν της μητέρας του Μαρίκας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν κρύβω τις γαστρονομικές μου προτιμήσεις. Η σύζυγός μου προσπαθεί φιλότιμα, η αλήθεια είναι. Η συνταγή είναι γνωστή, είναι σε καλό δρόμο, αυτό μπορώ να σας πω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News