Εκλογές 2023: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ οι Σπυράκη, Νικολάου και Χειμάρα

Παραπολιτικά
Εκλογές 2023: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ οι Σπυράκη, Νικολάου και Χειμάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε ότι για τις περιπτώσεις της Μαρίας Σπυράκη, της Σοφίας Νικολάου και του Θέμη Χειμάρα το θέμα έχει κλείσει, αλλά για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή ζήτησε απ’ όλους «λίγη υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων»

Την παραμονή του Νίκου Παπαθανάση στα γαλάζια ψηφοδέλτια προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε ότι για τις περιπτώσεις της Μαρίας Σπυράκη, της Σοφίας Νικολάου και του Θέμη Χειμάρα το θέμα έχει κλείσει, αλλά για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή ζήτησε απ’ όλους «λίγη υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Καππάτου ουσιαστικά τον κάλυψε, παραπέμποντας στην προηγούμενη δήλωση του βουλευτή. «Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι μιλά μεταφορικά, παραπέμποντας σε κάποιο λεξικό, προφανώς και δεν αναφέρεται στην ποιότητα, τον χαρακτήρα και τις δεξιότητες που έχουν αυτοί οι άνθρωποι με μια συγκεκριμένη ιδεολογία», προσέθεσε μιλώντας για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακόμα, ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την υπόθεση του Γ. Ραγκούση υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν «σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα για την υπόθεση. Δεν είναι συνηθισμένο να παίρνει κάποιος δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και να φτιάχνει σπίτι με πισίνα. Είναι κάπως περίεργο», επισήμανε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News