Λεφτά υπάρχουν για τον τουρισμό στο Καζακστάν!

Παραπολιτικά
Λεφτά υπάρχουν για τον τουρισμό στο Καζακστάν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως η Περιφέρεια Κρήτης να μην μπορεί να κάνει τίποτα για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου, μπορεί όμως να κάνει για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις του Ουζμπεκιστάν, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικότερες και να προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού στη φίλη αυτή χώρα!

Σας τα γράφαμε χθες (6/3) για την επιδότηση του τουρισμού του Καζακστάν από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, στο πλαίσιο των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης!

Δηλαδή η Κρήτη περιμένει τουρισμό και εμείς χρηματοδοτούμε την προώθηση του τουρισμού στο Τατζικιστάν και το Καζακστάν με κάνα δυο εκατομμύρια ευρώ!

Ίσως η Περιφέρεια Κρήτης να μην μπορεί να κάνει τίποτα για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου, μπορεί όμως να κάνει για τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις του Ουζμπεκιστάν, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικότερες και να προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού στη φίλη αυτή χώρα.

Στην Τασκένδη λοιπόν για το τριημεράκι της 25ης (που θα γίνει πενθημεράκι), στην Τασκένδη! Στην υγειά του... φορολογούμενου λοιπόν, λεφτά άλλωστε για τέτοια (αρπαχτές;) πάντα υπάρχουν! Ε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News