Μαθητές από το Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο στην Κρήτη TV

Παραπολιτικά
Μαθητές από το Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο στην Κρήτη TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μικροί μαθητές ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μίας εκπομπής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Κρητη TV το πρωί της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου. Μας είπαν καλημέρα μαθητές της τρίτης τάξης του εκπαιδευτηρίου “ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ” και η χαρά για όλους εμάς ήταν μεγάλη.

Μαζί με τις δασκάλες, οι μικροί μαθητές των δύο τμημάτων της τρίτης δημοτικού επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV). Είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά, αλλά και να δουν βήμα-βήμα την παραγωγική διαδικασία μιας εκπομπής.

Αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων. Αμέσως μετά βρέθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Εκεί οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα και η εφημερίδα γέμισε με παιδικά χαμόγελα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News