Το Γυμνάσιο της Βιάννου στον Όμιλο της Κρήτη TV

Παραπολιτικά
Το Γυμνάσιο της Βιάννου στον Όμιλο της Κρήτη TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής, αλλά και το πρώτο τύπωμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» - Σύντομα θα εκδώσουν και τη δική τους εφημερίδα!

Με ευχάριστα και θετικά συναισθήματα γέμισε η αίθουσα σύνταξης του Ομίλου της Κρήτη TV, κατά την επίσκεψη των μαθητών του Γυμανασίου της Βιάννου, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Η χαρά ήταν μεγάλη και για όλους εμάς τους εργαζόμενους, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας.

Μαζί με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, οι μαθητές των τριών τάξεων του γυμνασίου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Ρώτησαν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά και είδαν τη διαδικασία της παραγωγής μιας εκπομπής.

Οι μαθητές αρχικά βρέθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο κι ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων του ομίλου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», όπου είδαν το πρώτο τύπωμα. Μάλιστα, σύντομα θα εκδώσουν και τη δική τους εφημερίδα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News