Λίγα λουλούδια στο έδρανο Βολουδάκη - "Όχι" από τον Φραγκάκη

Παραπολιτικά
Λίγα λουλούδια στο έδρανο Βολουδάκη - "Όχι" από τον Φραγκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πίστη του στο καθήκον φάνηκε καθώς, παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έδωσε το «παρών» πριν από δύο εβδομάδες στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχασε απλώς ένα βουλευτή της, αλλά κάτι παραπάνω: ο Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 57 ετών, ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος: πολύ συγκροτημένος, με γνώση των θεμάτων, σαφή ιδεολογική κατάρτιση, χαμηλών τόνων και έντιμος. Πολιτικός του μέτρου, που υπηρέτησε τη Ν.Δ. και τη χώρα στην κυβέρνηση Σαμαρά. Η πίστη του στο καθήκον φάνηκε καθώς, παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έδωσε το «παρών» πριν από δύο εβδομάδες στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οχι» από Φραγκάκη

Τη θέση του εκλιπόντος βουλευτή θα έπρεπε να πάρει ο πρώτος επιλαχών, Δημήτρης Φραγκάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο γ.γ. του ΕΟΤ, που είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει τη θέση του Βολουδάκη και θα παραμείνει στον ΕΟΤ και στο κόμμα. Ετσι, τη θέση έως τις εκλογές αναμένεται να καταλάβει ο δεύτερος επιλαχών, Γιάννης Κασελάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News