ΠΑΓΝΗ: Τους θυμίζει οτι πρέπει να είναι λογιστές...

Παραπολιτικά
ΠΑΓΝΗ: Τους θυμίζει οτι πρέπει να είναι λογιστές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στο ΠΑΓΝΗ πρέπει να σκέφτονται ως πωλητές-λογιστές;

Μια επιστολή του διοικητή του ΠΑΓΝΗ που θυμίζει σε γιατρούς και προσωπικό ότι είναι λογιστές και υπεύθυνοι για τα έσοδα του νοσοκομείου!

Ουσιαστικά θα υπάρχει οικονομικός στραγγαλισμός στα μικρά νοσοκομεία, που είναι και πιο υποστελεχωμένα και χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό.

Σας υπενθυμίζουμε την επιστολή Χαλκιαδάκη τον περασμένο Νοέμβριο: «Ενόψει της έναρξης πλήρους ενσωμάτωσης των εξιτηρίων στο σύστημα DRG’s για όλη την 7η Υ.ΠΕ. από 01/01/2023, παρακαλείσθε για το κλείσιμο εκκρεμών εξιτηρίων στο σύστημα “Πανάκεια”.

Υπενθυμίζεται ότι η μη ολοκλήρωση των εξιτηρίων δημιουργεί πρόβλημα στους ασθενείς, καθώς δεν ολοκληρώνεται ο φάκελός τους. Υπάρχουν κλινικές με άριστη ενσωμάτωση (~95%) και κλινικές με ενσωμάτωση 24,3%, 17,4%, 23,6% και 23,4%. Καθώς από 01/01/2023 η αποστολή καρτέλας ασθενούς για εκκαθάριση από τον ΕΟΠΥΥ θα είναι υποχρεωτική, η ενδεχόμενη απώλεια εσόδων για το νοσοκομείο θα προκαλέσει προβλήματα πληρωμής του νοσοκομείου τόσο της ημερήσιας όσο και της ολοήμερης λειτουργίας. Παρακαλούμε για την άμεση διευθέτηση των εκκρεμών εξιτηρίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News