Λίλιαν Στεφανάκη: Ξανά υποψήφια για τον δήμο Γαύδου

Παραπολιτικά
Λίλιαν Στεφανάκη: Ξανά υποψήφια για τον δήμο Γαύδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές φορές, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπη με φωνές αντίθετες, που μιλούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ «για εκπλήρωση ενός προσωπικού σχεδίου»

Μέσα από ένα βίντεο παρουσίασης του απολογισμού της δημοτικής Αρχής Γαύδου, το οποίο προβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη έκανε γνωστή την πρόθεσή της να διεκδικήσει ξανά τα ηνία του νοτιότερου Δήμου της χώρας. Εστιασμένη στο περιβάλλον και την προστασία του, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων και στη δημιουργία όρων ήπιας ανάπτυξης για το ακριτικό νησί ήταν, όπως σημειώνει η δημοτική Αρχή, η πολιτική της από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της.

Πολλές φορές, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπη με φωνές αντίθετες, που μιλούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ «για εκπλήρωση ενός προσωπικού σχεδίου». Μέσα από αυτές τις φωνές συγκροτείται, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, μια νέα δημοτική παράταξη, αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Δήμο. Όπως και να ’χει, ζητούμενο για κάθε Δήμο, ανεξαρτήτου πληθυσμού, πόσω δε μάλλον για έναν ακριτικό Δήμο, είναι η ενότητα και η ομοψυχία, ως βασικές προϋποθέσεις για κάθε μορφής ανάπτυξη. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση και για λόγους εθνικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News