Παρέμβαση για Ντογιάκο

Παραπολιτικά
Παρέμβαση για Ντογιάκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μ. Συντυχάκης υπενθύμισε ακόμη ότι το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση να μη διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση η ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων, αλλά την απέρριψαν ομόφωνα η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ

«Υλοποιεί και ενισχύει τον πρόσφατο νόμο της Ν.Δ., αλλά και όλο αυτό το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει επί 30 χρόνια στη χώρα μας το οποίο το έχουν στηρίξει όλοι», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανόλης Συντυχάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στη γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Και, μάλιστα, υπογράμμισε πως κάθε κυβέρνηση «το έχει εκσυγχρονίσει αυτό το σάπιο θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει». «Υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας τις υποκλοπές- «συνακροάσεις» στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, για τις οποίες «ουδείς ασχολήθηκε, είτε στο επίπεδο του Κοινοβουλίου, είτε σε κυβερνητικό επίπεδο, ακόμα και στο επίπεδο της ΑΔΑΕ».

Ο Μ. Συντυχάκης υπενθύμισε ακόμη ότι το ΚΚΕ στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση κατέθεσε πρόταση να μη διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση η ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένου του εισαγγελέα του Αρείου, αλλά την απέρριψαν ομόφωνα η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News