Συσκότιση

Παραπολιτικά
Συσκότιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, συσκότιση και στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο το βράδυ ένα μεγάλο μέρος του δρόμου ήταν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Τελικά μπορεί το Ηράκλειο να στολίστηκε, ωστόσο δε λείπουν και οι εικόνες απαξίωσης σε κεντρικά σημεία της πόλης. Τουλάχιστον ας γίνει μια ενημέρωση στους πολίτες για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Δηλαδή πολύ απλά είναι σαν να έχουμε φωτισμό και “άρωμα” εορτών στην πλατεία Συντάγματος και την ίδια ώρα η οδός Πανεπιστημίου να βρίσκεται μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Δυστυχώς, στο Ηράκλειο δεν “ανοίγει μύτη” παρά το γεγονός ότι τα παράπονα των πολιτών είναι πολλά. Μάλιστα, στην παραλιακή λεωφόρο οι πολίτες μόλις πέσει το σκοτάδι, με φακούς ανά χείρας, περπατούν και τρέχουν υπό τον φόβο να παρασυρθούν από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Εμείς θα εξακολουθήσουμε να ζητάμε απαντήσεις, μιας και στην τελευταία ενημέρωση από τον Δήμο μετά από δικό μας σχόλιο μάθαμε πως η συσκότιση οφείλεται σε βλάβη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Τελικά τι γίνεται;

(φωτογραφία αρχείου pexels.com)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News