Εκθέτει τη Ν.Δ. στη Ν.Δ. και σε κοινωνικές ομάδες

Παραπολιτικά
Εκθέτει τη Ν.Δ. στη Ν.Δ. και σε κοινωνικές ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συνέβη με την επίσκεψη Σταϊκούρα

Ο τοπικός παραγοντίσκος, γιατί τελικά αντί για πρόεδρος τοπικά όλων των νεοδημοκρατών, όχι παράγοντας αλλά παραγοντίσκος, αντικαθίσταται, με τον τρόπο που κινείται για πολλοστή φορά εκθέτει τους υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που επισκέπτονται το νησί μας.

Τελευταίο “θύμα” του ο υπουργός Οικονομικών, από τους πρώτους τη τάξει υπουργούς της κυβέρνησης, ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο οποίος ασφαλώς δε φέρει καμία ευθύνη, καθώς δε γνωρίζει καν την ανθρωπογεωγραφία του Ηρακλείου. Δυστυχώς κάποια “μεγαλοστελέχη” του κόμματος της Ν.Δ. σε ρόλο παραγοντίσκου, όπως και ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, είτε καθ’ υπόδειξη (ποιου άραγε;;;) είτε ενεργώντας αυτοβούλως, θεωρώντας ότι κάνουν καλό στον “εκλεκτό τους”, αποκλείουν από τις συσκέψεις που συγκαλούν οι υπουργοί όταν επισκέπτονται την Κρήτη κάποιους που θεωρούν μη αρεστούς.

Κάνουν, δηλαδή, τις συσκέψεις των υπουργών που έρχονται στο Ηράκλειο κανονικό face control, για τους μη αρεστούς!!! Αρεστούς του τοπικού προέδρου ή του ενδεχομένως εντολέα του; Μπορεί έτσι να κάνουν τα χατίρια ή το καπρίτσιο τους, αλλά εκθέτουν τους υπουργούς και βάζουν απέναντί τους, χωρίς να φταίνε, ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Χώρια που τον συγκεκριμένο υπουργό τον βολόδερνε από ’δω και από ’κει, σε αμφίβολες επικοινωνιακού χαρακτήρα ρεκλάμες, για να επικοινωνήσει υποτίθεται την πολιτική της κυβέρνησης, εκεί που κυριολεκτικά μοναδικοί ωτακουστές τελικά ήταν ο παραγοντίσκος και η προσωπική του συνοδεία. Ας συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του... καλά πάει κι αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News