Βρήκε τρόπο για το λιομάζωμα ο δήμαρχος

Παραπολιτικά
Βρήκε τρόπο για το λιομάζωμα ο δήμαρχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδωσε άδεια σε 3 εργαζομένους του δήμου για να μαζέψει τις ελιές του

Τελικά δήμαρχος της ενδοχώρας βρήκε τη λύση με το πρόβλημα των εργατών γης και τούτη την κρίσιμη περίοδο που είμαστε στο λιομάζωμα, έδωσε άδεια σε τρεις εργαζόμενους του Δήμου του (ο ένας εκ των οποίων σημειωτέον είναι ΑμεΑ) για να μαζέψει τις ελιές του. Για την ακρίβεια, τέσσερις μέρες τους απασχολούσε για το λιομάζωμα της περιουσίας του. Το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρακαλώ, από δικό του σύμβουλο, από φίλο του όπως τον αποκαλούσε, και η ερώτηση δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το με ποιο τρόπο το έκανε ο δήμαρχος, ζητώντας του να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος να απασχολεί ανασφάλιστους εργαζόμενους και μάλιστα ενεργούς εργαζόμενους του Δήμου, προκειμένου να μαζέψει τις ελιές του.

Όλα αυτά ειπώθηκαν σε Δημοτικό Συμβούλιο με ανοιχτά τα μικρόφωνα, παρακαλώ, και η απάντηση του δημάρχου ήτανε ότι τους πλήρωσε 40 ευρώ. Το πρόβλημα είναι αν τους πληρώσατε, κύριε δήμαρχε;;;;;

Και μάλιστα, κύριε δήμαρχε, όταν ο Δήμος σας αντιμετωπίζει τόσα πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά του, εσείς τα αγνοείτε παντελώς, δίνοντας εις γνώσει σας ρεπό στους εργαζομένους σας προκειμένου να σας παρέχουν έργο για δικό σας όφελος; Αγνοείτε τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου σας, χρησιμοποιώντας το ενεργό ανθρώπινο δυναμικό του; Ελπίζω οι αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν του θέματος, προς δικαίωση των εργαζομένων.

Μάλλον εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός: «δάσκαλε που δίδασκες...». Εύγε, κύριε δήμαρχε, για ακόμα μια φορά!!!

(φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News