Στη διαμαρτυρία στο ΠΑΓΝΗ ο Νίκος Ηγουμενίδης ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ

Παραπολιτικά
Στη διαμαρτυρία στο ΠΑΓΝΗ ο Νίκος Ηγουμενίδης ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ανταποκρίθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ με τη συμμετοχή της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής και της τριμελούς επιτροπής των ιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ, τονίζοντας της συστράτευσης από ένα ευρύ μέτωπο δυνάμεων για να αποτραπεί η ψήφιση του νομοσχεδίου

Στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενάντια στο νομοσχεδίο του Υπουργείου Υγείας που καταργεί το ΕΣΥ συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ανταποκρίθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ με τη συμμετοχή της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου, του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής και της τριμελούς επιτροπής των ιατρών ΕΣΥ του ΠΑΓΝΗ, τονίζοντας της συστράτευσης από ένα ευρύ μέτωπο δυνάμεων για να αποτραπεί η ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ο βουλευτής τόνισε ότι «πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που αφορά όλη τη κοινωνία αφού ανατρέπει ριζικά όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το ΕΣΥ. Μας αφορά όλους», όπως είπε. «Υποβαθμίζονται τα πρωινά χειρουργεία, ο πολίτης οδηγείται σε πληρωμή από την τσέπη του και σε μια ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας», ενώ επίσης υπογράμμισε ότι «παρά το βασικό δίδαγμα της πανδημίας, η σημερινή Κυβέρνηση παραμένει ιδεολογικά αταλάντευτη υπέρ της πλήρους διάλυσης της δημόσιας περίθαλψης».

Ο Βουλευτής αναμένεται να μιλήσει και από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής κατά την αυριανή συζήτηση του νομοσχεδίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News