Άφησαν ανάπηρο γατάκι με αεροβόλο

Παραπολιτικά
Άφησαν ανάπηρο γατάκι με αεροβόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως γνωστοποίησε μέσω κοινωνικών δικτύων η φιλοζωική οργάνωση “Η προστασία των ζώων, Χανιά/ Chania animal protection”, το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα περιστατικά πυροβολισμών με θύματα ζωάκια στην πόλη των Χανίων

Πόσο κακόψυχος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος πυροβολεί ανυπεράσπιστα ζωάκια;

Όπως γνωστοποίησε μέσω κοινωνικών δικτύων η φιλοζωική οργάνωση “Η προστασία των ζώων, Χανιά/ Chania animal protection”, το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα περιστατικά πυροβολισμών με θύματα ζωάκια στην πόλη των Χανίων.

Στην επίμαχη ανάρτηση εγείρεται το ερώτημα εάν πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση “κρύβεται” συγκεκριμένο άτομο ή εάν πρόκειται για κάτι πιο... οργανωμένο.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανάρτηση, τελευταίο θύμα της “άρρωστης” δράσης κάποιων “συνανθρώπων” μας είναι ένα γατάκι ηλικίας μόλις... 5 μηνών.

Ο λόγος για τον “Bullet”, ο οποίος βρέθηκε σε πεζοδρόμιο, σε κεντρική περιοχή των Χανίων, ανίκανος να κινηθεί...

Οι εθελοντές μετέφεραν το γατί σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο “Bullet” έχει πυροβοληθεί με αεροβόλο: Συγκεκριμένα, μια σφαίρα βρέθηκε σφηνωμένη στη σπονδυλική του στήλη!

«Ο “Bullet” δεν πέθανε αλλά είναι πλέον ανάπηρος, γιατί κάποιος αποφάσισε ότι δεν αξίζει να ζει.

Θα χρειάζεται άδειασμα κύστης και περιμένουμε απάντηση, αν υπάρχει ελπίδα να ξαναπερπατήσει μετά από χειρουργείο», αναφέρουν οι φιλόζωοι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News