10 χρόνια προσφοράς με μια πλατιά αγκαλιά για όλα τα παιδιά απο τα Παιδικά Χωριά SOS

Παραπολιτικά
10 χρόνια προσφοράς με μια πλατιά αγκαλιά για όλα τα παιδιά απο τα Παιδικά Χωριά SOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταγωνιστές στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης ήταν τα μικρά παιδιά, με αγώνες Survivor, πολλά δρώμενα και κατασκευές. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με τη “Χώρα των Παραμυθιών”

Γιορτινή ήταν ατμόσφαιρα προχθές Σάββατο στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς 10 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνουν τα “Παιδικά Χωριά SOS” και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου.

Δέκα χρόνια έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους σε εκατοντάδες οικογένειες και παιδιά, τα οποία βοήθησαν να ξεπεράσουν σοβαρά εμπόδια.

Πρωταγωνιστές στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης ήταν τα μικρά παιδιά, με αγώνες Survivor, πολλά δρώμενα και κατασκευές. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με τη “Χώρα των Παραμυθιών”.

Τα τελευταία χρόνια η προσφορά των “Παιδικών Χωριών SOS” είναι πιο αναγκαία από ποτέ, καθώς οι ανάγκες αυξάνονται αφού όλο και περισσότερα παιδιά ζουν υπό δύσκολες συνθήκες, στερούνται ακόμη και βασικά αγαθά και σε οικογένειες με δεκάδες προβλήματα που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Χορηγός επικοινωνίας της δράσης είναι ο Όμιλος της “ΚΡΗΤΗ TV”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News