Σιγά - σιγά ξεκινάει η επίσημη προεκλογική περίοδος

Παραπολιτικά
Σιγά - σιγά ξεκινάει η επίσημη προεκλογική περίοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα επενδύσουν επικοινωνιακά πάνω στις υποκλοπές, ώστε να φανεί πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ηθικό πλεονέκτημα και πως ο κ. Μητσοτάκης στόχευσε να παρακολουθήσει τον κ. Ανδρουλάκη, ώστε να αλιεύσει ψήφους από το εσωτερικό του κόμματός του

Μέχρι τέλη του Δεκέμβρη θα έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτια και η νέα χρονιά θα ξεκινήσει με δημόσιες τοποθετήσεις υποψήφιων βουλευτών.

Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει να κλείσει “τρύπες” και να παρουσιάσει νομοσχέδια, ώστε να φανεί περισσότερο ότι παράγει έργο και τώρα στο τέλος της θητείας.

Είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. θα επενδύσουν επικοινωνιακά πάνω στις υποκλοπές, ώστε να φανεί πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ηθικό πλεονέκτημα και πως ο κ. Μητσοτάκης στόχευσε να παρακολουθήσει τον κ. Ανδρουλάκη, ώστε να αλιεύσει ψήφους από το εσωτερικό του κόμματός του.

Μπαίνουμε σ’ ένα άκρως τοξικό πολιτικό πλαίσιο και το ερώτημα είναι εάν θα φύγουμε.

Δεν είναι τα ζητήματα εσωτερικής υπόστασης του κράτους τα οποία πρέπει να μας απασχολούν, αλλά και η εξωτερική πολιτική. Η τουρκική προκλητικότητα είναι μεγάλη και μανιώδης, ενώ η Ευρώπη ζητάει χαμηλότερες τιμές στην ενέργεια.

Και το ερώτημα είναι:

Πώς γίνεται η Ελλάδα να παραμείνει ενωμένη σε επίπεδο πολιτικών δυνάμεων όταν υπάρχει τέτοια τοξικότητα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News