Οι καραμανλικοί κατά υποκλοπών

Παραπολιτικά
Οι καραμανλικοί κατά υποκλοπών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πτέρυγα των καραμανλικών στη Ν.Δ. παραμένει εξαιρετικά ενοχλημένη με το θέμα των υποκλοπών και εντός του κόμματος οι γκρίνιες παραμένουν ιδιαίτερα έντονες. Μάλιστα, δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Κώστα Καραμανλή να παραμένει σταθερός στις απόψεις του σχετικά με το θέμα των υποκλοπών, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην ομιλία που έδωσε πριν από περίπου 2,5 μήνες στα Ανώγεια.

Τη στάση του αυτή φέρεται να ξεκαθάρισε ο ίδιος, έχοντας απέναντί του την Ντόρα Μπακογιάννη, στο μεταξύ τους τετ-α-τετ που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, στο γραφείο τού πρώην πρωθυπουργού - με την κ. Μπακογιάννη να εμφανίζεται σε ρόλο “γεφυροποιού” μεταξύ των κ. Μητσοτάκη και Καραμανλή.

Τι είπε στα Ανώγεια

Να θυμίσουμε ότι στην ομιλία του στα Ανώγεια, ο κ. Καραμανλής έλαβε ξεκάθαρη θέση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με τη γραμμή του πρωθυπουργού.

«Σε τέτοιου είδους καταστάσεις, η κάθαρση επέρχεται μόνο εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό, που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για τη δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως!», είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός, για να στείλει στη συνέχεια ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μαξίμου, λέγοντας ότι «το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας, που είναι αδιανόητο».

Το τελευταίο είναι μεγαλόπρεπο “καρφί” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, αφού η ΕΥΠ, που κάνει τις παρακολουθήσεις, είναι υπό τον άμεσο έλεγχο και εποπτεία του πρωθυπουργού.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News