Λαγουδάκης Μανόλης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στη Γόρτυνα

Παραπολιτικά
Λαγουδάκης Μανόλης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στη Γόρτυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Γόρτυνας διεκδικεί ο Μανόλης Λαγουδάκης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές προκειμενου να διεκδικήσει μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Γόρτυνας, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, Μανόλης Λαγουδάκης.

Συγκεριμένα σε σχετική του ανακοίνωση τονίζει πως:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι του Δήμου Γόρτυνας, Είναι αλήθεια πως πάντα είχα έντονο το ενδιαφέρον για τον τόπο μας και πάντα μέσα από οποιαδήποτε ευκαιρία μου παρουσιαζόταν, προσπαθούσα να συμμετέχω ως ενεργός πολίτης στα δρώμενα της περιοχής μας. Ήρθε όμως και η στιγμή να δώσω τον αγώνα μου στην πρώτη γραμμή, να εκτεθώ στην εκλογική διαδικασία προκειμένου, αν μου δώσετε τη δυνατότητα, να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τα μέγιστα στον ευλογημένο τόπο μας! Η πολιτική οικογένεια της "Μεγάλης Γόρτυνας", με επικεφαλή της, τον Μιχάλη Κοκολάκη, μου έκανε την τιμή να με προσκαλέσει για το κοινό συμφέρον! Δηλώνω λοιπόν ΠΑΡΩΝ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ανοίγω από σήμερα ένα δημόσιο διάλογο, με όλους τους Δημότες, για δώσουμε ένα ενωτικό μήνυμα σε αυτές τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές! Σκοπός μου είναι να εργαστώ με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες, για να δώσουμε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, καθώς και να οραματιστούμε μαζί το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ως νέος υποψήφιος διεκδικώ τη ψήφο σας, δεσμευόμενος να υπηρετήσω το κοινό συμφέρον του Δήμου μας, βασιζόμενος στην αλήθεια και στο ήθος. Πάμε Μαζί !!! Για να πάμε το Δήμο Γόρτυνας ακόμα πιο ψηλά !!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News