Ηράκλειο: Θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές οι Παρασύρης, Ματαλλιωτάκης και Δανέλλης; - Τι απαντούν (βίντεο)

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές οι Παρασύρης, Ματαλλιωτάκης και Δανέλλης; - Τι απαντούν (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κύριοι Φραγκίσκος Παρασύρης, Γιώργος Ματαλλιωτάκης και Σπύρος Δανέλλης ρωτήθηκαν τι σκοπεύουν να κάνουν με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» - Δείτε τι απάντησαν

Στη διάρκεια της εκπομπής “Ελεύθερο Σημείο” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ρωτήθηκαν οι κύριοι Φραγκίσκος Παρασύρης, Γιώργος Ματαλλιωτάκης και Σπύρος Δανέλλης τι σκοπεύουν να κάνουν με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης ήταν ξεκάθαρος, ότι επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τον νομό Ηρακλείου και μένει μόνο η απόφαση προέδρου. Ο Φραγκίσκος Παρασύρης παρέπεμψε στα όργανα του κόμματος, όμως όταν αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο ότι οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. έχει δώσει το “πράσινο φως”, ο κ. Παρασύρης γέλασε και ουσιαστικά “έκλεισε το μάτι”, ότι γνωρίζει πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Μόνο ο Σπύρος Δανέλλης από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φειδωλός. Απάντησε με ένα σοβαρό «δε γνωρίζω», και έχω την εντύπωση ότι όχι μόνο δε γνωρίζει για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τι θα αποφασίσει εντέλει ο ίδιος. Δηλαδή μη σας φανεί παράξενο ο μάχιμος Σπύρος Δανέλλης αυτή τη φορά να σκέφτεται πως ίσως δε θέλει να είναι υποψήφιος.

«Μπα...» για Λότζια

Πάντως, ο Σπύρος Δανέλλης, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος για το Ηράκλειο, απάντησε με ένα αποστομωτικό «μπα...»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News