ξενοδοχειο

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Οι εργασιακές συνθήκες το πρώτο μέλημα των εργαζομένων (vid)

ακρόαση άρθρου
Οικονομία
Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Οι εργασιακές συνθήκες το πρώτο μέλημα των εργαζομένων (vid)
Τα προβλήματα των εργαζομένων του τουριστικού κλάδου παραμένουν «βραχνάς» για τους ίδιους, ενώ αποτελούν αιτία των δεκάδων ελλείψεων σε θέσεις εργασίας. Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους, ενώ πραγματοποίησε εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογή εφορευτικής επιτροπής στο εργατικό κέντρο

Έχοντας στην ατζέντα τους την εκμετάλλευση των εργαζομένων στον τουρισμό, τις εξαντλητικές ώρες αλλά και τις συνθήκες εργασίας σε εκλογές προχωρά το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του εργατικού κέντρου, πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου, εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογή εφορευτικής επιτροπής, ενώ υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να συμμετέχουν ενεργά δίνοντας την ψήφο τους.

Όλα τα προβλήματα του κλάδου βρίσκονται στο επίκεντρο με την τροχιά των εκλογών να είναι μονόδρομος. Οι αρμόδιοι στην προσπάθεια τους να κάνουν ξανά την τουριστική βιομηχανία της χώρας μία απο τις πρώτες επιλογές επαγγελματικής αποκατάστασης, θέτουν τον πήχη ψηλά με σκοπό τα αιτήματά τους να γίνουν πράξη.

Στα πλαίσια συζήτησης των προβλημάτων που πλήττουν τον κλάδο, ο κ. Χότζογλου αναφέρθηκε στην πρόσφατη πτώχευση της τουριστικής εταιρίας FTI θέτοντας ως προτεραιότητα την στήριξη των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News