Το κανάλι του ΟΠΕΚΕΠΕ στο YouTube - Η εφαρμογή AgriSnap – GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

Οικονομία
Το κανάλι του ΟΠΕΚΕΠΕ στο YouTube - Η εφαρμογή AgriSnap – GR παρέχει πληροφορίες για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο για τους αγρότες με σκοπό να κατανοήσουν τις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα ΚΑΠ

Με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή βοήθειας προς τους δικαιούχους παραγωγούς, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο. Θα προβεί δε σε άμεση ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και των παραγωγών για την νέα αυτή δυνατότητα ενημέρωσής τους.

Στο πλαίσιο των ελέγχων με παρακολούθηση (monitoring), είναι υποχρεωτική η αποστολή αποδεικτικών στοιχείων από τους ίδιους τους δικαιούχους φωτογραφιών με γεωσήμανση με τη χρήση της εφαρμογή AgriSnap – GR.

Σας ενημερώνουμε ότι,  από  σήμερα, 01/03/2024 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. έχει επίσημο κανάλι στο ΥouΤube, στο οποίο έχουν αναρτηθεί τα πρώτα δύο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στην εγκατάσταση και       παρουσίαση της εφαρμογής AGRISNAP-GR, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Αναμένεται η ανάρτηση και άλλου οπτικοακουστικού σχετικού υλικού που αφορούν στη λήψη και αποστολή φωτογραφιών με γεωσήμανση. 

Το επίσημο κανάλι είναι: www.youtube.com/@opekepe.greece

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News