σουπερ μαρκετ

Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι καταναλωτές - Απαγορευμένα πλέον λόγω κόστους βασικά είδη πρώτης ανάγκης (vid)

ακρόαση άρθρου
Οικονομία
Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι καταναλωτές - Απαγορευμένα πλέον λόγω κόστους βασικά είδη πρώτης ανάγκης (vid)
Δύσκολες ημέρες για τα ελληνικά νοικοκυριά με την ακρίβεια να έχει φτάσει στα ύψη και τους καταναλωτές να είναι διστακτικοί στις αγορές τους. Από 1η Μαρτίου θα παρατηρηθεί μείωση έως 15% σε συγκεκριμένα προϊόντα στο σούπερ μάρκες όπως δήλωσε ο υπουργός ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.
  • Προχωρούν στην αγορά φτηνών προϊόντων για να δώσουν ανάσα στην τσέπη
  • Μειώνουν τη λίστα των αγορών για να σώσουν τον οικογενειακά προϋπολογισμό
  • Έρχεται μείωση 15% σε βασικά προϊόντα, σύμφωνα με τον Κώστα Σκρέκα

Απαγορευμένη ζώνη αποτελούν οι αγορές προϊόντων πέραν των βασικών αγαθών για τους καταναλωτές. Η ακρίβεια έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα φέρνοντας τους ανθρώπους σε απόγνωση. Πολυτέλεια το σουπερ - μάρκετ για πολλούς πολίτες που καταφεύγουν σε αντικατάσταση προϊόντων υψηλής ζήτησης, είτε σε περικοπές.

Επιστροφή στη λιτότητα για τα νοικοκυριά που συνεχώς μειώνουν τη λίστα του σούπερ-μάρκετ αλλά και τους ανθρώπους που συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα απαραίτητα.

Αναμένεται μείωση των τιμών, έως και 15%, σε συγκεκριμένα προϊόντα όπως προανήγγειλε ο υπουργός ανάπτυξης κύριος Κώστας Σκρέκας. Από αρχές Μαρτίου αισθητή θα είναι η πτώση της τιμής στα καθαριστικά σπιτιού, στις βρεφικές πάνες και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Στόχος είναι να ανασάνουν οι ελληνικές οικογένειες οι οποίες πλήττονται εδώ και μήνες από την ακρίβεια.

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News