γραφειο

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Νέα υπηρεσία ανάλυσης ισολογισμών στην πλατφόρμα ΤΣΕΚ για επιχειρήσεις

Οικονομία
ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Νέα υπηρεσία ανάλυσης ισολογισμών στην πλατφόρμα ΤΣΕΚ για επιχειρήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανακοινώθηκε, η νέα υπηρεσία διευκολύνει τον χρήστη και κάνει ακόμα πιο γρήγορη την αξιολόγηση των οικονομικών δυνατοτήτων μιας εταιρείας με την οποία συναλλάσσεται, ώστε να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και σε λιγότερο χρόνο το πιστωτικό ρίσκο των συνεργασιών του

Τη νέα υπηρεσία ανάλυσης ισολογισμών στην πλατφόρμα ΤΣΕΚ για επιχειρήσεις ανακοίνωσε η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ. Όπως ανακοινώθηκε, η νέα υπηρεσία διευκολύνει τον χρήστη και κάνει ακόμα πιο γρήγορη την αξιολόγηση των οικονομικών δυνατοτήτων μιας εταιρείας με την οποία συναλλάσσεται, ώστε να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και σε λιγότερο χρόνο το πιστωτικό ρίσκο των συνεργασιών του.

Με τα συνοπτικά στοιχεία ισολογισμού και κλάδου, οι επιχειρήσεις - συνδρομητές του ΤΣΕΚ μπορούν να δουν σε μια οθόνη έξι σημαντικά οικονομικά μεγέθη του ισολογισμού και τρεις κύριους αριθμοδείκτες μίας εταιρείας, για τα τέσσερα πιο πρόσφατα έτη, μαζί με γράφημα απεικόνισης της τάσης και τα αντίστοιχα στοιχεία του κλάδου της, για άμεση σύγκριση και κατανόηση της χρηματοοικονομικής θέσης της. Τα Συνοπτικά Στοιχεία Ισολογισμού και Κλάδου διατίθενται και στο ανανεωμένο αναλυτικό pdf report.

Πλέον οι χρήστες του ΤΣΕΚ έχουν στη διάθεσή τους, για την αξιολόγηση των συνεργασιών τους: συνοπτικά στοιχεία ισολογισμού, στοιχεία ΓΕΜΗ, αναλυτικά στοιχεία ισολογισμού για τα τελευταία 4 έτη με αριθμοδείκτες, αναλυτικά στοιχεία κλάδου, καθώς και στοιχεία οικονομικής συμπεριφοράς. Τα δεδομένα ενημερώνονται καθημερινά απ' ευθείας από τη βάση δεδομένων της Τειρεσίας. Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ είναι διαθέσιμη 24/7, από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό, διευκολύνοντας τις επιχειρηματικές αποφάσεις και συναλλαγές, ανά πάσα στιγμή.

Ο κ. Ιωάννης Παλόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Τειρεσίας, ανέφερε ότι η πλατφόρμα ΤΣΕΚ εξελίσσεται συνεχώς, λαμβάνοντας υπ' όψη τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της, προκειμένου να προσφέρει στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου όλο και περισσότερα εργαλεία για τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου.

Πρόσφατα, απλοποιήθηκε και η διαδικασία εισόδου με την αποστολή κωδικών OTP στο κινητό, καθιστώντας την πρόσβαση στα δεδομένα ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Ήδη, περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου χρησιμοποιούν το ΤΣΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News