ταξι

«Θα καταστραφούν χιλιάδες οικογένειες με το νέο φορολογικό»

Οικονομία
«Θα καταστραφούν χιλιάδες οικογένειες με το νέο φορολογικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με λουλούδια και μία συγκέντρωση συμβολική δεν δικαιώνεσαι»

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών κι επιστημονικών φορέων σε όλη της Ελλάδα, ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Κλείνουν γραφεία και καταστήματα συμβολικά σήμερα στα Χανιά.
Στους δρόμους οι επαγγελματίες της Αθήνας.

Αύριο η κινητοποίηση στο Ηράκλειο.

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας οργανώνει ταυτόχρονα διαδικτυακό ψήφισμα κατά του νομοσχέδιου.
«Η ΓΣΕΒΕΕ δεν μπορεί να συμφωνήσει με κανένα σύστημα τεκμαρτού (υποθετικού) υπολογισμού των εισοδημάτων, ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας και ζητά την απόσυρση των σχετικών ρυθμίσεων» αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Χωρίς ΤΑΧΙ όλη η χώρα από σήμερα μέχρι και το πρωί στης Παρασκευής.

«Μόνο αν η αντίδρασή μας είναι δυναμική και συνολική θα καταλάβει η Κυβέρνηση το τι φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο» λέει στο Ράδιο 98.4 ο ΓΓ της πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΧΙ Λευτέρης Πετράκης. Κατά τον ίδιο η απόφαση είναι ειλημμένη με αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες οικογένειες οικονομικά.

Τη συνέχιση της αποχής για ακόμη μία εβδομάδα αποφάσισε το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κατά τη συνεδρίασή του, έχοντας ήδη ξεκινήσει κινητοποιήσεις κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News