Συντάξεις Μαρτίου: Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές - Πότε θα δουν τα λεφτά τους οι συνταξιούχοι

Οικονομία
Συντάξεις Μαρτίου: Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει νωρίτερα τις πληρωμές - Πότε θα δουν τα λεφτά τους οι συνταξιούχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα ποσά των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί

Λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, οι πληρωμές για τους συνταξιούχους αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το μήνα νωρίτερα απ΄ότι συνήθως. Μάλιστα κάποιοι συνταξιούχοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μαζί με τις συντάξεις Μαρτίου θα πάρουν και αναδρομικά.

Συγκεκριμένα, στα ποσά των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

Οι ημερομηνίες πληρωμών συντάξεων Μαρτίου από τον ΕΦΚΑ είναι οι εξής:

Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μήνα τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News