Επίδομα παιδιού Α21: Πότε αναμένεται η καταβολή της μιάμισης δόσης - Τα ποσά του bonus και οι μεγάλοι χαμένοι

Οικονομία
Επίδομα παιδιού Α21: Πότε αναμένεται η καταβολή της μιάμισης δόσης - Τα ποσά του bonus και οι μεγάλοι χαμένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο αναλυτικά, οι 828.828 δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα πληρωθούν το τακτικό επίδομα 5ου διμήνου 2022 στο τέλος Νοεμβρίου και την επιταγή με ενάμισι επιπλέον επίδομα παιδιού πριν από τα Χριστούγεννα

Ενισχυμένο επίδομα παιδιού αναμένουν χιλιάδες δικαιούχοι - με την καταβολή από τον ΟΠΕΚΑ να είναι προγραμματισμένη για πριν τα Χριστούγεννα.

Ειδικότερα, οι 828.828 δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα πληρωθούν το τακτικό επίδομα 5ου διμήνου 2022 στο τέλος Νοεμβρίου και την επιταγή με ενάμισι επιπλέον επίδομα παιδιού πριν από τα Χριστούγεννα.

Από την άλλη, οι 225.669 δικαιούχοι εγγυημένου εισοδήματος θα πάρουν διπλή δόση τον Δεκέμβριο, μια τακτική και ένα έξτρα εγγυημένο εισόδημα

Η μιάμιση δόση του επιδόματος παιδιού ανέρχεται σε 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ή 126 ή 84 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί.

Σημειώνεται πως οι κερδισμένοι, που θα λάβουν έως και 420 ευρώ έξτρα, είναι οι οικογένειες με τρία παιδιά και πάνω, ενώ μεγάλες χαμένες είναι οι μονογονεικές οικογένειες και οι οικογένειές με ένα παιδί. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων θα πάρουν μόνο 105 ευρώ τον Δεκέμβριο.

(φωτογραφία αρχείου shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News