Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πάνε ταμείο την ερχόμενη εβδομάδα

Οικονομία
Συντάξεις Αυγούστου: Ποιοι πάνε ταμείο την ερχόμενη εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου, όταν και όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν λάβει τα χρήματά τους

Την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, θα αρχίσει η διαδικασία πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Αυγούστου 2022, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου, όταν και όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν λάβει τα χρήματά τους.

Ο κύριος όγκος των συνταξιούχων θα δει τα χρήματά του την Τρίτη 26/7, κάτι που σημαίνει πως η καταβολή των χρημάτων θα αρχίσει από την προηγούμενη ημέρα, Δευτέρα.

Με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι συντάξεις θα πληρωθούν:

Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις από: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών), ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών), ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, ΕΤΑΤ.

Παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα πληρωθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News