Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις αιτήσεις (βίντεο)

Οικονομία
Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις αιτήσεις (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Δημόσιος Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού φέτος ξεπέρασαν τις 532.000 οι αιτήσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού 2022 καθώς η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων,  έληξε χθες Πέμπτη 23 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2022 αναμένεται να βγουν στα μέσα Ιουλίου, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία.

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Δημόσιος Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού φέτος ξεπέρασαν τις 532.000 οι αιτήσεις για πάνω από 966.000 επιταγές.

//--> //-->

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο. Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Μυτιλήνη, Χίο, Κω και στον νομό Εβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή. Στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 1/8/22 έως και 31/7/23. Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος που δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τις επιταγές μπορούν να κάνουν διακοπές μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022. Όσοι δικαιούχοι λάβουν επιταγή και δεν την ενεργοποιήσουν, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα δυο προγράμματα, ώστε να μην στερούν από άλλους δικαιούχους τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News