psaronefri
Φωτ. pexels.com

Λαχταριστό ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού από τον Θέμο Ρήγα!

Γαστρονομία
Λαχταριστό ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού από τον Θέμο Ρήγα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ψαρονέφρι είναι ένα τρυφερό κομμάτι χοιρινού κρέατος που μπορεί να απογειωθεί αν ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή του Θέμου Ρήγα! Εύκολο, γρήγορο, εύγευστο και με λίγα υλικά, το ψαρονέφρι με σάλτσα κρασιού έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στο καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

 

Για το ψαρονέφρι : 

  • 1 ψαρονέφρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

 

 

Για την σάλτσα : 

  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 500 γρ. κρασί (κόκκινο η λευκό)
  • 2 κ.σ. μέλι
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Για το γαρνίρισμα : 

  • 200 γρ. κίτρινο ρύζι 
  • 50 γρ. βούτυρο

 

Δείτε το σχετικό βίντεο : 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News