Το πρώτο του βίντεο μέσα από το νοσοκομείο δημοσίευσε στα social media ο Σταύρος Φλώρος, μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη ενώ έκανε ψαροντούφεκο στον Άγιο Δομίνικο.
Ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι του έχουν στείλει μηνύματα στήριξης τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας πως η αγάπη που λαμβάνει του δίνει μεγάλη δύναμη.
Στο μήνυμά του ανέφερε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ενώ εμφανίστηκε συγκινημένος από το ενδιαφέρον που έχει δεχθεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.
«Μου έχετε δώσει πάρα πολύ δύναμη, γι’ αυτό χαμογελάω τόσο πολύ. Μου έχετε δώσει πάρα πολλή αγάπη. Πάνε καλά τα πράγματα, δόξα τω Θεώ», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σταύρος Φλώρος ευχαρίστησε ξεχωριστά όσους προσεύχονται για εκείνον, τονίζοντας ότι ακόμη και αυτό έχει τεράστια σημασία για τον ίδιο αυτή τη στιγμή.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον φίλο και συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό, τον οποίο αποκάλεσε πλέον οικογένειά του.
«Αδερφέ μου, ό,τι και να πω είναι λίγο. Αυτό που μας ενώνει από εδώ και πέρα δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας. Είναι τόσο δυνατό και θα είναι για μια ζωή», ανέφερε.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο πρώην παίκτης του Survivor σημείωσε ότι το «ευχαριστώ» είναι λίγο μπροστά στην αγάπη που έχει λάβει, χαρακτηρίζοντας όσα βιώνει ως «θαύμα» και ευχαριστώντας όλους όσοι του χάρισαν, όπως έγραψε, αυτό το χαμόγελο.
