klavdia
Φωτ. ΑΡ

Eurovision 2025: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό» – Πώς αντέδρασε η Klavdia μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

Life
Eurovision 2025: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό» – Πώς αντέδρασε η Klavdia μετά την πρόκριση στον τελικό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προς το τέλος αγχώθηκα, δεν θα πω ψέματα», είπε στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Τελευταία έμαθε η Ελλάδα ότι θα διαγωνιστεί στον τελικό της Eurovision 2025. Οι Ελβετοί διοργανωτές είχαν ανακοινώσει (με τυχαία σειρά) τις 9 από τις 16 χώρες που διαγωνίστηκαν στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης, αφήνοντας την Klavdia να αναμένει με αγωνία.

►Διαβάστε επίσης: Η Κλαυδία μάγεψε τη σκηνή της Eurovision και πέρασε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό με την «Αστερομάτα»

Εντέλει, η «Αστερομάτα» θα ακουστεί στον τελικό του Σαββάτου, εξέλιξη που προκάλεσε ανακούφιση στην ελληνική αποστολή.«Τι ζήσαμε, Χριστέ μου και Παναγία μου. Αλήθεια, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ό,τι και να γίνει. Το καρδιακό που έζησα και εγώ και η Ελλάδα, συγγνώμη. Δεν φταίμε εμείς», ανέφερε η 22χρονη στους δημοσιογράφους λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι όσο περνούσαν τα λεπτά και η Ελλάδα δεν βρισκόταν στη δεκάδα, άρχισε να επεξεργάζεται όλα τα ενδεχόμενα. «Εκείνη τη στιγμή αρχίζω σιγά σιγά και βάζω στο μυαλό μου το σενάριο ότι ”άκου, δεν πειράζει και να μη… έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό’», είπε και συνέχισε, αποκαλύπτοντας το… γούρι της, «προς το τέλος αγχώθηκα, δεν θα πω ψέματα. Αλλά έλεγα από μέσα μου έλεγα ”αποκλείεται. Ο Φωκάς δεν έχει χάσει ποτέ ημιτελικό με την Ελλάδα”. Στεκόμουν σε αυτό γιατί το είχα διαβάσει κάπου και το ένιωθα λίγο σαν γούρι…». 

Eurovision 2025: Πότε είναι ο τελικός

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαΐου στις 22:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Σε σχετική κλήρωση που έγινε μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού, η Klavdia έμαθε ότι θα… αποφασίσει η παραγωγή για το εάν θα εμφανιστεί στο πρώτο ή το δεύτερο μέρος του διαγωνιστικού προγράμματος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News