7

Από ποιους "πήρε" τον ρόλο του Ψαλιδοχέρη ο Τζόνι Ντεπ

Life
Από ποιους "πήρε" τον ρόλο του Ψαλιδοχέρη ο Τζόνι Ντεπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα στο έργο του Τιμ Μπάρτον του 1990 - Τι αναφέρει ντοκιμαντέρ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο Τζόνι Ντεπ και ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον θυμούνται σε επερχόμενο ντοκιμαντέρ, το πώς ξεκίνησε η πολυετής συνεργασία τους στην οθόνη.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, «Ψαλιδοχέρης» του 1990, αναπτύχθηκε μια δυνατή σχέση μεταξύ του Μπάρτον, του σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφου του έργου, και του σταρ. Όπως δείχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον 65χρονο Μπάρτον, υπήρχαν και άλλες επιλογές για τον ομώνυμο ρόλο.

7

Ο 61χρονος Ντεπ είπε στη συνέντευξή του στο άτιτλο ακόμα ντοκιμαντέρ της Τάρα Γουντ ότι είδωλα του Χόλιγουντ, από τον Τομ Χανκς μέχρι τον Μάικλ Τζάκσον, είχαν έρθει σε επαφή με τον Μπάρτον για να παίξουν τον ψαλιδοχέρη ήρωα της ιστορίας. Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε δε ότι «δεν ήταν πολύ μακριά από το να παίξει πραγματικά τον Έντουαρντ Ψαλιδοχέρη - αληθινή ιστορία».

Ο ηθοποιός πήρε τελικά τον διάσημο ρόλο και δήλωσε ότι το σενάριο του Μπάρτον και της Καρολίν Τόμσον «πέρασε μέσα από τα πάντα και έφτασε στον πυρήνα αυτού που είμαι. Η γραφή ήταν πανέμορφη. Ο χαρακτήρας ήταν όμορφος. Αυτό που υποθέτω [με προσέλκυσε] συναισθηματικά ήταν ότι ο Έντουαρντ ήταν εγώ. Είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News