Φτιάξτε αυτό το πεντανόστιμο γλυκάκι με ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρι και κορν φλάουρ. Είναι πεντανόστιμο και λαχταριστό.
Είναι μία δροσερή και γευστική πρόταση της Ομάδας Live Kitchen και του σεφ Πάνου Παπαδάκη.
Υλικά που θα χρειαστείτε:
Για τη βάση
- 180 γρ. μπισκότα digestive (θρυμματισμένο)
- 100 γρ. Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη (1/2 κούπα)
Για την κρέμα
- 900 γρ. Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη (4,5 κούπες)
- 100 γρ. κακάο σκόνη (7 κτσ)
- 200 γρ. ζάχαρη (1 κούπα)
- 70 γρ. κορν φλάουρ (6-7 κτσ)
- 4-5 σταγόνες υγρή βανίλια (2 βανιλίνες)
Για το στόλισμα
- Τριμμένο Μπισκότο digestive
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 900 γρ Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη και κρατάμε 100 γρ για το βρέξιμο των μπισκότων .
Προσθέτουμε την ζάχαρη, την υγρή βανίλια, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.

Ρίχνουμε την κρέμα σε ένα ταψάκι την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα και την αφήνουμε να κρυώσει.
Αφρατεύουμε την κρέμα με ένα σύρμα και την βάζουμε μέσα σε ένα κορνέ.
Ρίχνουμε το θρυμματισμένο μπισκότο digestive στα 5 ποτηράκια (υπολογίζουμε 2 κτσ στο καθένα) και βρέχουμε με το Ρόφημα Αμύγδαλο που κρατήσαμε.
Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτηράκια και στολίζουμε με τριμμένο μπισκότο
Το πιο νόστιμο και εύκολο γλυκάκι που θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά!
Δείτε το βίντεο: