Μαντόνα - Πόπερ

Μαντόνα: Χώρισε με τον 30χρονο πυγμάχο Τζος Πόπερ μετά από ένα χρόνο σχέσης

Life
Μαντόνα: Χώρισε με τον 30χρονο πυγμάχο Τζος Πόπερ μετά από ένα χρόνο σχέσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαντόνα χώρισε με τον 30χρονο προπονητή πυγμαχίας, Τζος Πόπερ

Η Μαντόνα και ο Τζος Πόπερ χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει αρνητικό κλίμα ανάμεσά τους. 

Η είδηση κυκλοφόρησε από τη Sun και μέσα σε λίγες ώρες δημοσιεύτηκε από τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία. Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, η 65χρονη σταρ και ο 30χρονος προπονητής πυγμαχίας, δυσκολεύονταν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «Celebration» της Μαντόνα.

«Η Μαντόνα δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τον Τζος για μήνες, επειδή το πρόγραμμά της ήταν τόσο ταραχώδες. Τα πράγματα απλά "ξεφούσκωσαν"» δήλωσε μια πηγή στη Sun. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν ήσυχο χωρισμό, τονίζοντας ότι το κλίμα ανάμεσά τους είναι θετικό και δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός. «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν φαίνεται να είναι εφικτή και έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα, αλλά παραμένουν φίλοι» πρόσθεσε το ίδιο άτομο που γνωρίζει τη Μαντόνα και τον Πόπερ.

Η είδηση της σχέσης τους έγινε γνωστή ττον Μάρτιο του 2023. Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «νέου της προσώπου» στα βραβεία Grammy, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τον Πόπερ στα stories της στο Instagram. Πηγές ανέφεραν ότι ο 30χρονος προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Μαντόνα στο γυμναστήριό του, που διατηρεί, στη Νέα Υόρκη.
Ο Πόπερ με τη σειρά του ανέβασε στα social media μια ομαδική φωτογραφία από το γυμναστήριο του που τον έδειχνε να αγκαλιάζει την τραγουδίστρια. Η Μαντόνα είχε χωρίσειε τότε, με το 23χρονο μοντέλο Άντριου Νταρνέλ. 
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News