Τσιτσιπάς - Μπαντόσα
Φωτ. Instagram

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ξανά μαζί: «Περνούσα δυσκολίες - Επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση»

Life
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ξανά μαζί: «Περνούσα δυσκολίες - Επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επιβεβαιώνει την επανασύνδεσή του με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα

Η Πάουλα Μπαντόσα, πριν λίγες εβδομάδες, ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, κυκλοφορούσαν βίντεο που «έδειχναν» επανασύνδεση. Τώρα, ο 25χρονος τενίστας το επιβεβαιώνει.

«Είμαστε μαζί», είπε στο SDNA. «Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα και εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα και εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

«Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση», προσθέτει. 

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Παρίσι ενόψει της διεξαγωγής του Roland Garros στο οποίο παίρνει μέρος. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News