7
Φωτογραφία Ναταλία Αργυράκη

WOMEN in Politics & Communication: Μία βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες πολιτικούς, δημοσιογράφους & επικοινωνιολόγους

Life
WOMEN in Politics & Communication: Μία βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες πολιτικούς, δημοσιογράφους & επικοινωνιολόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές διακρίσεις 3 γυναικών που τα μέλη του οργανισμού ξεχώρισαν με κριτήριο τη συνολική σταδιοδρομία, το έργο και τα επιτεύγματα τους σε πολιτικά, επικοινωνιακά και κοινωνικά θέματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση στην Ελλάδα Women In Politics & Communication αφιερωμένη στις Γυναίκες πρωταθλήτριες στον πολιτικό στίβο και τις Επαγγελματίες στο ευρύτερο πεδίο της επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NYX Athens με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο του Alpha, Ναταλία Αργυράκη.

Στόχος η δημιουργία ενός χώρου συζήτησης και ανταλλαγής ιδεών όπου οι γυναίκες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι συναντήθηκαν, μοιράστηκαν εμπειρίες και ιδέες για την προώθηση της γυναικείας συμμετοχής και επιρροής σε αυτούς τους τομείς. Ένα απόγευμα ανέδειξε τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική και την επικοινωνία και την προώθησης της ισότητας των φύλων σε αυτούς τους τομείς.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε μία τετ α τετ συνάντηση με το δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κώστα Λασκαράτο, υπογράμμισε την ανάγκη για περισσότερες γυναίκες στην πρώτη γραμμή ΚΑΙ στην εργασία.

3
Δόμνα Μηχαηλίδου Κώστας Λασκαράτος

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις στερεότυπες αντιλήψεις στην πολιτική σφαίρα, και την προσπάθεια εξισορρόπησης της πολιτικής και με την οικογενειακή ζωή συζήτησαν Νάντια Γιαννακοπούλου (Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), η Κατερίνα Νοτοπούλου (Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) και η Ρωξάνη Μπέη (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Δήμος Αθηναίων) με το δημοσιογράφο του Ant1, Γιώργο Γρηγοριάδη.

Νάντια Γιαννακοπούλου
1
Κατερίνα Νοτοπούλου Γιώργος Γρηγοριάδης

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ισάακ Τριανταφύλλιδης ‘’ανέκρινε’’ τις συναδέλφους του Δέσποινα Τσόκου (Mega & Deautche Welle) και την Άννα Λιβαθυνού (Action24) για όλα όσα ενθαρρύνουν ή αποθαρρύνουν την εξέλιξη των γυναικών στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και άκρως απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας ενώ η Ευλαμπία Ρέβη (OPEN) μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία της για το μάχιμο ρεπορτάζ και τη προσέγγιση των κοινωνικών θεμάτων.

4
Δέσποινα Τσόκου
α
Άννα Λιβαθυνού

 

6
Ευλαμπία Ρέβη

Το τελευταίο πάνελ αφιερώθηκε στην εταιρική επικοινωνία όπου ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Marketing Director, VETO SA υποδέχθηκε την Υπατία Αλεξάκη (HR & Business Director Anastassiadis Group), την Αγγελική Λαδιά (Marketing Director ΝΥΧ) και τη Μαρία Οδυσσέως (Marketing Director KEAN Soft Drinks cy) σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την ανάπτυξη του ρόλου των γυναικών στον ανταγωνιστικό κλάδο της εταιρικής επικοινωνίας στη ψηφιακή εποχή, τις διεθνής τάσεις και τις αγορές του εξωτερικού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις τιμητικές διακρίσεις 3 γυναικών που τα μέλη του οργανισμού ξεχώρισαν με κριτήριο τη συνολική σταδιοδρομία, το έργο και τα επιτεύγματα τους σε πολιτικά, επικοινωνιακά και κοινωνικά θέματα :

● Αλεξάνδρα Πιστοφίδου, Πρόεδρος Αυστριακής Επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

● Ευγενία Αναστασιάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κοινωφελούς Ιδρύματος Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου

● Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια HUMANITY Greece

1
Γεωργία Παράσχου
1
Ευγενία Αναστασιάδου
 Αλεξάνδρα Πιστοφίδου
Αλεξάνδρα Πιστοφίδου

Τις απονομές των βραβείων έκαναν ο Chief Communication Officer του Ομίλου Intrakat, Γιώργος Τσαπρούνης και ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας. Το after party ανέλαβε η παραγωγό του BEST Radio, Μαρία Παπιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News