Στα Χανιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη (vid)

Life
Στα Χανιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ο καλλιτέχνης που έχει δεχθεί και έχει αποδεχθεί την πρόταση να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου, σύμφωνα με πληροφορίες

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από μερικά βράδια έβγαλε και… λαβράκι. 

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας (20.05.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Happy Day. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση να τραγουδήσει στον γάμο που Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ που θα γίνει τον Αύγουστο στα Χανιά.

«Να σας κάνω εγώ μια αποκάλυψη, κάτι που δεν έχει ακουστεί; Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, μάλλον…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Θα τραγουδήσει στο γάμο τους, είναι ο καλλιτέχνης που έχει δεχθεί και έχει αποδεχθεί την πρόταση να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Ο γάμος (επί ελληνικού εδάφους, γιατί έχει γίνει κι ένας στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2023) του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπεθ θα γίνει στο τέλος Αυγούστου στα Χανιά, στο χωριό Σκινές, απ’ όπου κατάγεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ζευγάρι ετοιμάζει ένα 4ήμερο γλέντι, αφού όπως αναφέρει το προσκλητήριο, το γλέντι θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 31 του μήνα. 

προσκλητήριο Κασσελάκη

«Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς, θα είναι οι τελευταίες τέσσερις ημέρες του Αυγούστου. Θα είναι ένα τραπέζι γάμου με αρκετά δρώμενα βασισμένα στην παράδοση. Για τις ανάγκες των καλεσμένων θα υπάρχει κάτι διαφορετικό», έχει δηλώσει ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή Live News. 

Το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο στις 29 Αυγούστου στην περιοχή Φουρνέ και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση. Η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα. 

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», ανέφερε ο Γιάννης Κασσελάκης. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News