Τζένη Καζάκου
Φωτογραφία instagram

Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη» (vid)

Life
Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφερόμενη στους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, είπε πως μικρή πήγαινε σε πρόβες και παραστάσεις τους και αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι στη σκηνή έφερναν κάτι άλλο από αυτό που βίωναν στο σπίτι

Η Τζένη Καζάκου μίλησε στο MEGA για το διαζύγιο της οικογένειάς της και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να έχει γνωρίσει την γιαγιά της, τη Τζένη Καρέζη.

Αναφερόμενη στους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, είπε πως μικρή πήγαινε σε πρόβες και παραστάσεις τους και αυτό που της έκανε εντύπωση είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι στη σκηνή έφερναν κάτι άλλο από αυτό που βίωναν στο σπίτι.

«Στο σπίτι τους είχα σαν μαμά και μπαμπά. Δεν ήταν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει τη γιαγιά μου Τζένη Καρέζη και περισσότερο να την γνώριζα σαν άνθρωπο από αυτά που μου έχει πει ο πατέρας μου», ανέφερε η Τζένη Καζάκου, προσθέτοντας πως όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο, το διαχειρίστηκαν αρκετά καλά.

«Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι, μου έλειπε μόνο σαν παρουσία, ήταν πάντα εκεί και οπότε ήθελα τον έβλεπα. Εγώ δεν έχω ”τραύμα” χωρισμού γιατί ξέρω πολλούς φίλους από χωρισμένους γονείς που φέρουν τραύματα».

Η Τζένη Καζάκου είπε πως την άγχωνε στην αρχή η σύγκριση αλλά πλέον όχι και αποκάλυψε πως: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη».

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News