Κατερίνα και Δημήτρης Κόκοτας

Κατερίνα Κόκοτα: «Έχω μιλήσει στην κόρη μας, περιμένουμε να γίνει το θαύμα για τον Δημήτρη» (vid)

Life
Κατερίνα Κόκοτα: «Έχω μιλήσει στην κόρη μας, περιμένουμε να γίνει το θαύμα για τον Δημήτρη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου

Η Κατερίνα Κόκοτα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στον σύζυγό της, Δημήτρη Κόκοτα. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου 30/1 μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτοντας πως έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Λειτουργεί η καρδιά του, γίνονται εξετάσεις»

«Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχει κρατήσει. Γίνονται εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή. Του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Πραγματικά, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό».

«Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες»

«Έχω μιλήσει στην κόρη μας, χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της…  Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ καμία ενόχληση. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, προσέχει πάρα πολύ, γυμνάζεται, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει…», σημείωσε. 

«Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης»
 

«Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία… Πραγματικά να μην το βιώσει κανείς αυτό…. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα για να είναι πάλι εδώ μαζί μας», ανέφερε φανερά ταραγμένη η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News