μαιρη χρονοπουλου

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου

Life
Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδείξεις ότι έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της

Συνεχίζεται το θρίλερ για τις συνθήκες θανάτου της λατρεμένης ηθοποιού, καθώς ανοίγει δεύτερος κύκλος καταθέσεων ύστερα από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Την εν λόγω έρευνα διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής έπειτα από αίτημα των στενών της φίλων για το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς εγείρει ερωτηματικά ο θάνατός της.

Όπως αναφέρει το STAR την Τρίτη (26/3) κατέθεσε ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγκόπουλος, καθώς και άλλα πρόσωπα ώστε να διευκρινιστούν στοιχεία που μέχρι τώρα υπάρχουν στη δικογραφία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της ηθοποιού.

Η ηθοποιός – θρύλος άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά από πτώση που είχε στο σαλόνι του σπιτιού της, η οποία της προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News