Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης μού κάνει πρόταση, θα κατέβω στις εκλογές – Τον πιστεύω πολύ» (vid)

Life
Απόστολος Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης μού κάνει πρόταση, θα κατέβω στις εκλογές – Τον πιστεύω πολύ» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι πρώτες προτάσεις που του έγιναν να πολιτευτεί ήταν πριν από 30 χρόνια

Θα αποδεχόταν μία πιθανή πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές ο Απόστολος Γκλέτσος, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Night Out» του Mega και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Αρχικά αποκάλυψε ότι οι πρώτες προτάσεις για να πολιτευτεί του έγιναν πριν από 30 χρόνια. «Πρόταση μου έχει γίνει από το 1994, που τότε μεσουρανούσα στην τηλεόραση, για να κατέβω εδώ στην Αθήνα και να είμαι με κάποιο κόμμα άλλο, όχι με το ΚΚΕ. Μου είχαν πει «έλα μωρέ να σε βγάλουμε να μπεις στη Βουλή για πλάκα».

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Απόστολο Γκλέτσο τι θα έκανε σε περίπτωση πρότασης από τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε θετικά. «Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, ναι θα το κάνω. Τον πιστεύω πάρα πολύ, έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος, όχι τόσο πολύ πολιτικά με την έννοια που θέλουν να του δώσουν. Είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η «πιάτσα». Στο πως είναι η οικονομία της πιάτσας, τώρα σε αυτά τα τερτίπια της πολιτικής ευτυχώς που δεν είναι πολύ καταρτισμένος, δεν χρειάζεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News