παπαδάκη

“Κλέβει” τις εντυπώσεις η Ηρακλειώτισσα ηθοποιός του “Animal”

Life
“Κλέβει” τις εντυπώσεις η Ηρακλειώτισσα ηθοποιός του “Animal”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γενικότερα αναμένουμε να δούμε τα επόμενά της βήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Βγήκε μόλις χθες στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία της Σοφίας Εξάρχου με τίτλο “Animal”, η οποία μάλιστα έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Βλαγκοπούλου, που κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας, όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για την Κρήτη το γεγονός ότι σε αυτή συμμετέχει μια ταλαντούχα Ηρακλειώτισσα, που κάνει τα τελευταία χρόνια σταθερά και πολύ δυνατά βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Πρόκειται για τη Φλομαρία Παπαδάκη, που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σημαντικών σκηνοθετών, και όχι μόνο. Η συμμετοχή της στην ταινία “Animal” μαθαίνουμε ότι είναι και αυτή ενδεικτική της πορείας που κάνει η Φλομαρία στον χώρο και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε να τη δούμε να προβάλλεται το επόμενο διάστημα και στο Ηράκλειο.

Γενικότερα αναμένουμε να δούμε τα επόμενά της βήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ταινία, πάντως, είναι μια εξαιρετική πρόταση, με περιεχόμενο το ελληνικό καλοκαίρι και πώς αυτό αποτυπώνεται μέσα από τα μάτια εργαζόμενων νέων που δουλεύουν σεζόν στα νησιά. Επίσης, πρόκειται για μια ταινία που απέσπασε διακρίσεις και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ και βραβεύτηκε και με τον “Χρυσό Αλέξανδρο” του τελευταίου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News